Kom naar ons seminar “Helder Zicht op onderwijs en ICT”

Klik/tik om uit te vergroten

Ja, ik schrijf me in!

Door de toenemende roep om digitaal geletterde leerlingen en docenten en de daarmee gepaard gaande stijgende behoefte aan devices en andere leermiddelen, rijzen bij steeds meer scholen vragen als: hoe kan ik dat blijven betalen? Wat betekent dit voor mijn leermiddelenbeleid? En voor mijn onderwijs? En welke kansen en mogelijkheden liggen er? 

En, nog belangrijker: hoe maak ik toekomstbestendige keuzes en zorg ik voor samenhang en continuïteit?

Om op deze vragen antwoord te geven, organiseert De Kennismaatschap op 10 mei 2019 een kleinschalig seminar voor schoolleiders. Tijdens dit seminar geeft Cor van Dalen, bestuurder van het Kalsbeek College, u een kijkje in de keuken van zijn school. U ontdekt wat de geheimen zijn van een efficient en toekomstbestendig ICT- en leermiddelenbeleid. Ook kunt u in gesprek met andere schoolleiders en de experts van De Kennismaatschap, en geven we enkele praktijkvoorbeelden.

Op het programma staat o.a.:

  • Keynote door Cor van Dalen
  • Helder zicht op Onderwijs en ICT
  • Leermiddelenbeleid
  • ICT-beleid
  • Voorbeelden uit de praktijk

Klik/tik om de flyer te downloaden

Tijdens het programma is er veel gelegenheid om uw vragen te stellen en met collega’s te overleggen. Dit seminar is bedoeld voor bestuurders, rectoren, directeuren, ICT-coördinatoren van VO-scholen of andere medewerkers die  verantwoordelijk zijn voor het ICT- of leermiddelenbeleid.

U gaat naar huis met inspiratie, concrete handvatten en ideeën!

Schrijf u hier in!

De Kennismaatschap heet u van harte welkom!