Marc van Maastricht

Marc van Maastricht

By on 6 maart 2014 in Partners | 0 comments

Marc van MaastrichtMarc van Maastricht weet als wat het is om voor de klas te staan. Hij volgde begin jaren ’90 de lerarenopleiding en gaf daarna op veel verschillende scholen les: van het vmbo tot het vwo. In 1998-1999 reisde hij door Midden-Amerika en werkte hij met de straatjongens van Bolivia. In de periode 2000-2007 werkte hij als docent, het grootste deel in het VMBO. Daarnaast voerde hij in die periode veel ICT-gerelateerde projecten uit. In 2008 kwam hij in als trainer bij een onderwijsinnovatie- & ICT-bureau. In die functie begeleidde hij scholen en docenten in het implementeren van ICT in de lessen en gaf hij trainingen op vele scholen en over uiteenlopende ICT-onderwerpen. Maar… het plezier van het contact met leerlingen trok en sinds 2010 combineert hij een baan als docent zijn eigen training- en adviesbedrijf: Van Maastricht Onderwijs & ICT.

Expertises van Marc zijn:

  • Inspiratiesessies van 1 a 1½ uur voor het hele onderwijsteam over de toekomst van het onderwijs: welke nieuwe technologieën en ideeën zitten eraan te komen en wat heeft dat te beteken voor het onderwijs?
  • Praktische workshops voor groepen docenten of leerkrachten (10-25 personen) over het gebruik van iPads, sociale media en andere digitale middelen in de les;
  • Advies en begeleiding aangaande de implementatie van nieuwe technologieën in de school en het onderwijs;
  • Veel kennis over technologieën en werkwijzen in het onderwijs en óf en hoe die wel of niet werken in uw onderwijs.

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *