Aanbod

 

Onderwijskwaliteit: daar gaat het om!

De Kennismaatschap is opgericht in 2009 en is een samenwerkingsverband van zelfstandig projectleiders en adviseurs die allen hun sporen hebben verdiend op het gebied van onderwijs en ICT.

Visie

De Kennismaatschap ondersteunt onderwijsinstellingen bij het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Lees hier meer over onze visie op:

De Kennismaatschap draagt bij aan het ontwikkelen en implementeren van toepassingen die het leerproces van de leerling breed ondersteunen en de kwaliteit van het onderwijs verhogen. De Kennismaatschap werkt samen met scholen, onderwijsinstellingen en aan het onderwijs gerelateerde organisaties als samenwerkingsverbanden, onderwijsbegeleidingsdiensten en ICT-dienstverleners.

Actuele thema’s

Enkele van onze actuele thema’s:

  • invoering van digitaal leermateriaal o.a. in samenwerking met VO-content (meer informatie)
  • procesverbetering in alle onderwijssectoren
  • onderzoek naar werkende innovaties

Brochures digitale content

De Kennismaatschap kan u helpen met het invoeren en gebruiken van digitaal materiaal in uw onderwijsorganisatie. Voor een duidelijk overzicht van de mogelijkheden kunt u onze brochures downloaden. Bekijk hier het overzicht van onze brochures. De brochures worden regelmatig vernieuwd en er komen er steeds meer bij, dus komt u controleert regelmatig terug!