Helder Zicht!

…op onderwijs en ICT

Klik op de afbeelding voor een grote versie

Door de toenemende roep om digitaal geletterde leerlingen en docenten en de daarmee gepaard gaande stijgende behoefte aan devices en andere leermiddelen, rijzen bij steeds meer scholen vragen als: hoe kan ik dat blijven betalen? Wat betekent dit voor mijn leermiddelenbeleid? En voor mijn onderwijs? En welke kansen en mogelijkheden liggen er? 

Klik op de afbeelding om het boekje te downloaden

En, nog belangrijker: hoe maak ik toekomstbestendige keuzes en zorg ik voor samenhang en continuïteit?

Om op deze vragen antwoord te geven, heeft De Kennismaatschap het model “Helder zicht op Onderwijs en ICT ontwikkeld, met bijbehorende aanpak.

Aan de hand van dit unieke model scannen wij uw gehele onderwijsorganisatie, en heeft u na afloop een compleet en helder beeld van alle (voorheen veelal verborgen) kosten. U en uw team ontdekken onverwachte manieren om kosten te besparen door een effectievere inzet van leermiddelen en ICT. Na afloop van ons advies blijkt altijd dat u meer kunt besteden aan devices dan u dacht, en meestal meer dan u voor mogelijk had gehouden! En soms houdt u daarnaast nog geld over om uw onderwijs te verbeteren, bijvoorbeeld door uw docenten te professionaliseren.

Om het model en onze unieke aanpak uit te leggen, hebben we een boekje gemaakt. Dat is hier te downloaden. Wilt u gratis een gedrukt exemplaar? Neem dan contact met ons op.