John van Dongen

John van Dongen is werkzaam als zelfstandig senior-adviseur, projectleider innovaties en interim manager onder de bedrijfsnaam EduTactiek.

De finesses van dit vak heeft hij kunnen aanscherpen tijdens zijn werk als senior adviseur bij het landelijk opererende onderwijs innovatie centrum KPC Groep. In nauw overleg met veelal opdrachtgevers uit het PO- en VO-onderwijs, werkt hij regelmatig aan het in beweging brengen en houden van docenten- en managementteams bij innovatieve, onderwijskundige trajecten. Hij heeft daarbij inmiddels ruime ervaring opgedaan met de implementatie van verschillende devices, zoals iPads, Windows 8 machines en verschillende Androids.

Op dit moment begeleidt hij een zevental scholen, op diverse plaatsen in het land met hun (Pilot) device trajecten. Ook voor degelijke informatie en adviezen met betrekking tot BYOD kan hij u zeker van dienst zijn. John is gewend te denken en te handelen vanuit verschillende perspectieven.

Expertises:

  • veranderkunde en ICT;
  • specialist in het ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van sociale media, specifiek gericht op het MKB, onderwijs- en overheidsinstellingen.